Bezoekers informatie

Plan uw bezoek aan de Oudheidkamer

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers die u graag meenemen in de historie van Oostvoorne.

Vanaf vrijdag 11 juni 2021 kunt u de Oudheidkamer Oostvoorne weer bezoeken.

De openingstijden zijn:

• Vrijdag van 12.30 tot 16.00 uur
  • Zaterdag van 12.30 tot 16.00 uur

De toegang is gratis. Uiteraard gelden er enkele regels om het bezoek voor iedereen veilig te laten verlopen.

Bezoekadres:

Kerkplein 2 – C
3233 AR Oostvoorne

Bezoekersprotocol

• U bezoekt de oudheidkamer op eigen risico. Mocht u verkoudheidsklachten, keelpijn of verhoging hebben, kom dan een andere keer.
  • Bij binnenkomst verzoeken wij u vriendelijk uw handen te ontsmetten.
  • Houdt u aan de looproute zoals aangegeven, houdt 1.5 meter afstand van elkaar en raak geen vitrines of voorwerpen aan.
  • Plotseling niezen of hoesten graag in een papierenzakdoekje of binnenkant van de ellenboog.
  • Voor een bezoek aan de Oudheidkamer is het niet noodzakelijk om van te voren te reserveren, er kunnen maximaal 5 personen tegelijk binnen zijn.
  • Mocht u met een groep van meer dan 5 personen willen komen meld dit dan van te voren het contactformulier of bij één van onze vrijwilligers
  • Bezoekers die zich niet aan dit protocol houden of willen houden worden verzocht hun bezoek te beëindigen.

De vrijwilligers zorgen voor de naleving van dit protocol en wensen u, ondanks deze maatregelen een prettig en leerzaam bezoek.